Vi som står bakom hemsidan är en helt vanlig familj, som har ett barn med autism-diagnos.

Vi vill ge vårt barn det bästa och friskaste liv som går att få och började söka på nätet efter all information som kan behandla, mildra eller rentav elimenera symtomen med hjälp av alternativa metoder.

Behandla, mildra och eliminera autistiska symtom eller följdsjukdomar

Ett barn med autistiska symtom har sällan bara det, utan även andra kroppsliga symtom från övriga delar av kroppen. Många följdsjukdomar följer med autismdiagnosen såsom allergier, epilepsi, sjukdomar/besvär från tarmar och matsmältning, trötthet, sköldkörtelproblematik, mottaglighet för virus, infektioner, parasiter mm. 

Vi vill avhjälpa de följdsjukdomar och symtom som kan avhjälpas, på ett så naturligt sätt som möjligt. 

Nästan all information som finns i ämnet, är än så länge på engelska eftersom läkare/alternativmedicinare utomlands har kommit längre i forskningen och man är mer öppen för alternativa metoder, än här i Sverige. 

Vi kände ett behov av att samla all information  på en hemsida, och på lättläst svenska, så att vi kan dela med oss av den kunskap vi samlat på oss de senaste åren - för att stödja dig som nyss fått en autismdiagnos och för er som famlar i mörkret. Det finns så mycket att läsa!

Ansvarsfriskrivning 

Notera att  var och en är ansvarig för  eventuella behandlingar man som förälder väljer att ge sina barn. Texter på denna hemsida är endast till för information.

Vi har hittat mycket information på utländska hemsidor och velat förmedla detta på svenska på ett lättillgängligt sätt.

Texterna ska inte ses om en uppmuntran att göra specifika behandlingar, dietförändringar eller använda vissa naturläkemedel.

Skribenter på www.barnmedautism.se kan på inget sätt hållas ansvariga för dina beslut om behandling, kosttillskott eller kostförändringar.

Lita inte endast på det som skrivs här, utan kontrollera informationen själva samt konsultera en oberoende kvalificerad rådgivare  som ni känner förtroende för.

Flickan på bilden har inget samband med denna sajt om autism

Loading

Kontakta oss