Biomedicinsk behandling för autism

På hemsidan för  Biomedical treatment for autism hittar du mängder med videos, berättelser från föräldrar, fakta mm.

TACA -Talk About Curing Autism

Här hittar du TACA-Talk About Curing Autism hemsida med information om autism.
Här finns också videos där föräldrarna berättar om sina barns svårigheter, frustrationen när de inte får någon hjälp och hur hoppet återvänder när de hittat en behandling som hjälpt autistiska barnet till att återhämta sig helt, eller få ett mycket bättre liv.  

Generation Rescue

Jenny Mc Carthy är en av personerna som står bakom Generation Rescue hemsida med mycket information och forskning kring autism och framsteg i behandling.

Dr James Neubrander

Pionjären kring behandlingen av autistiska barn med biomedicin. Här berättar han i en video om hur han, av en slump, upptäckte att det var just vitamin methyl B12 som kunde hjälpa många autistiska barn till ett bättre liv. Mer information hittar du på Dr Neubranders hemsida.

Stan Kurz

Stan Kurz är en annan helt makalös människa som ägnat livet åt att hjälpa barn med autism. Denna hemsida innehåller filmer med barn som återhämtat sig från autism. Man visar före- och efterbilder, vilket skänker hopp om att det går att förbättra livet för våra autistiska barn.

Autism treatment, Autism Recovery

Dr Kurt Woeller har en blogg vid sidan av sin praktik och här kan man se videos om vitaminer, mineraler, mediciner, virus, inflammationer och tester står det om på denna sida. Förklarar varför exempelvis kreatin kan vara bra för barn med autism eller hur inflammationen i hjärnans nervceller kan mildras på olika sätt. Här finns ett klipp om varför bad med epsom salt hjälper autistiska barn att återställa magnesiumhalten. 

Autism Research Institute

Autism Research Institute har en hel del artiklar med förklaringar kring autism. "Autism is treatable" är deras devis. 
De har också videos på autistiska barn som återhämtat sig helt eller delvis. Man menar att autism är en sjukdom som kan behandlas, inte en kronisk funktionsnedsättning.  
Ditt autistiska barn kan bli friskt! ARI har samlat en hel del verktyg och nyttiga länkar till att behandla autistiska barn. 

DAN-Läkare

Här fanns en länk till DAN! - läkare i Europa (Defeat Autism Now).  ARI har slutat lista DAN-läkare. Bäst resultat får du om du googlar på DAN och det land du önskar besöka för en konsultation.
DAN! läkare är vanliga utbildade läkare, med läkarlegitimation som dessutom har deltagit i utbildningar och konferenser för att lära sig mer om vitaminer, mineraler, kostens inverkan (biomedicin) och hur det kan påverka ett barn med autistiska symtom, mag/tarmproblem osv.
Kurt Woeller och Geir Flatabö är de vi hört mest om. 

Kurt Woeller har en egen kanal på YouTube och har mer än 10års erfarenhet av autism.

Autism Media Channel

Autism Media Channel har en hemsida och facebooksida. Se detta inspirerande klipp om autistiske pojken Daniel, som undersöker tarmarna som visar sig vara svårt inflammerade. 

Diskutera biomedicinsk behandling med föräldrar

Ställ en fråga, få ett proffsigt svar, diskutera med föräldrar som har barn med autistiskt syndrom och som provat olika dieter och biomedicinska behandlingsmetoder på detta webbforum.

Kost

Om hur en glutenfri, mjölkfri diet kan hjälpa barn med autism, kan du läsa om i denna rapporten.

Sju steg till att bli frisk från sin autism.

Glutenfri, mjölkfri diet GFCF diet

Denna hemsida har massvis med information kring den glutenfria, mjölkfria dieten. På engelska Gluten free Casein free diet (GFCF).
Mjölkprotein heter ju kasein med ett annat -svårare- ord. 
http://www.gfcfdiet.com/

Barn som blivit friska från sin autism

Recovery stories finns överallt att finna på YouTube, vilket förstås skänker hopp. Ingen berättelse är den andra lik. Här kan du höra berättelsen om Ethan som tillfrisknat från autism, eller egentligen var det tarmläckage och svampöverväxt av Candida, som gjorde att han visade symtom på autismliknande tillstånd.

Recovered from autism: Kaidens mamma berättar om Kaidens hälsa, vilka behandlingar de gjort, vilka resultat de givit, om homeopati och kost. Mamman Erica McPhee har också en blogg, som numera inte längre uppdateras- vi antar från denna uppdateringssida som de gör årligen att de istället njuter och lever livets glada dagar med en frisk son som inte längre har kvar sina autistiska symtom

Stiftelser

Treating Autism, taking action, är en engelsk hemsida. Stiftelsen består av föräldrar, forskare, vårdgivare mfl. Vill du läsa mer om olika behandlingsmetoder för tarm, detox, diet, hjärna och immunförsvaret så har du kortfattad information här. 

Autism Awareness 2 april varje årVarje år den 2 april är det World Autism Awareness Day. Runt om i världen uppmärksammas då autism på olika sätt.

 Bloggar

Saving Savannah är en blogg av en förälder som skriver om sin väg till en bättre hälsa för sitt barn med autism. Hon beskriver vilka kosttillskott som hjälpt hennes barn, vilka framsteg hon gör osv. 

Terry, som är mamma till Jayden, tipsar om 5 steg till att bli frisk från sin autism
1. Vilka tester du ska ta.
2. Vilken mat barnet ska undvika.
3. Vilka vitamin- och mineralbrister ditt barn kan tänkas ha. 
4. Vad du kan göra åt tungmetaller och candida i mage och tarm som belastar kroppen.
5. Vad du kan göra åt virus. 

 Här är några fler engelska bloggar om klassisk homeopati, Cease och Heilkunst som en hjälp till barn med autistiska symtom, mag/tarmbesvär, chrohns/adhd osv

 Recovered from autism.com - Kaiden

I love Queen Annes Lace - Lizzy

Alex Journey out of Autism - Alex

Finding Noahs Voice - Noahs

You are what you...believe! - Autism och Pandas

Adams Journey - homeopathic healing of Autism och är nu inne på regenerativa miasmer.

Drew´s Autism Recovery Diary - biomedicin och homeopati. 

YouTube-klipp: Autistisk pojke som började tala efter andra dosen homeopatisk medicin.

Adams mamma berättar om deras homeopatiska resa för en friskare son. Derasautistiske son Adam har gjort homeopatiska rensningar av läkemedel, vaccin och trauman och är nu inne på regenerativa miasmer. Spännande läsning där vi får följa med på varje steg på resan. Hon dokumenterar varenda remedy och vilka reaktioner han fått på medlet och de framsteg han gjort språkligt, kognitivt och socialt efteråt.

 

Flickan på bilden har inget samband med denna sajt om autism

Loading

Kontakta oss