OBS! Vi håller inga föreläsningar i ämnet och ger heller inga personliga kost -, behandlings- eller vägledningsråd för just ert barn. Vi är inga experter, utan den information som finns här är sådant vi översatt från utländska hemsidor, nosat reda på från experter/föräldrar/forskare/bloggare och personer som arbetar med alternativa metoder. Läs, läs, läs och känn efter vad som känns vettigt för just er. Fatta ett beslut kring vad som känns bra i maggropen, för det är ni som föräldrar som ska orka fullfölja och lägga själ och hjärta i denna resan. Det är ingen lätt väg att vandra, men det kommer att vara värt det i slutändan, när ni ser resultatet - ett friskare barn.

JUST NU HAR VI TEKNISKA PROBLEM MED ATT SVARA PÅ ER E-POST. VI SER DOCK ERA FRÅGOR, MEN NI KAN TYVÄRR INTE FÖRVÄNTA ER ETT PERSONLIGT SVAR. OM DET ÄR NÅGON SPECIFIK FRÅGA KRING EN ARTIKEL, HAR VI GÅTT IN OCH REDIGERAT JUST DENNA ARTIKEL SÅ SVARET HITTAR NI DÄR. VI SKA OCKSÅ FÖRSÖKA BESVARA FRÅGOR I EN BLOGGPOST JUST FÖR DETTA ÄNDAMÅLET.

-----------------------------------------------------------------

Fyll i formuläret, så hamnar det direkt i vår e-postkorg.

Din e-postadress är trygg hos oss.
Vi är rädda om din e-postadress och använder den bara till att besvara din fråga, därför riskerar du inte att få några oönskade mail från oss i framtiden. 

Loading

Kontakta oss