Man har också sett att barn med autism ofta har en oförmåga att göra sig av med de slaggprodukter som kroppen tar emot dagligdags, såsom tungmetaller eller andra ämnen.

Har man svårigheter att göra sig av med slaggprodukterna leder det till en ansamling av exempelvis tungmetaller i kroppen och hjärnan. De autistiska får i sig lika mycket/lite farliga ämnen varje dag som ett vanligt friskt barn, men kan inte hantera att bryta ner detta i lever och njurar, vilket leder till ett förgiftningstillstånd som naturligtvis inte påverkar en växande hjärna på ett utvecklande sätt.

De föräldrar som låtit sina barn genomgå en håranalys, där man tittar noggrannare på vilka ämnen som bundits i hårståna, har upptäckt att autistiska barn har en lägre ansamling av kvicksilver, bly och koppar än andra barn, vilket leder till slutsatsen att de inte kan göra sig av med ämnena utan binder det i  kroppen. 

Vad gör man då åt detta?

Hur hjälper man en liten kropp att göra sig av med toxiner?

Det beror på hur gammalt barnet är.

En utrensning bör göras i flera steg och man bör ta hjälp av en så kallad DAN-läkare eller terapeut som arbetar med naturläkemedel.

Har man en stor belastning av tungmetaller som lagrats i kroppens organ, måste man kanske först börja med att göra en rensning av tarmarna, därefter njurarna och först därefter galla och lever, så att alla organ är renade och klarar av att hantera de stora mängder tungmetaller som ska passera här under utrensningen)

Det finns många naturläkemedel som verkar rensande på tarmarna. Observera att det för naturläkemedel inte finns några garantier för hur just du eller ditt barn reagerar eller om symtomen underlättas. De naturläkemedel som nämnts som renande är bland annat: Oxyflush och Oxytarm. Dessa är för lite större barn.

Zarah Öberg driver flera hälsosidor med inriktning på barn och familj. Läs hennes åsikter om sambandet mellan kvicksilver och autism.

Hon har också en sajt om detox, kanske kan du hitta något intressant där? Ytterligare en detoxguide hittar du här.

Observera att vi på www.barnmedautism.se inte kan gå i god för att ovan nämnda naturläkemedel kommer att ge dig det resultat du önskar. Ej heller kan vi garantera att de webbshoppar som finns i ovan länkar, är seriösa, då vi inte har personlig erfarenhet av dem alla. Detta är upp till dig som läsare att själv bedöma och använda betalningsmetoder som anses säkra.

Naturläkemedel bygger inte på kliniska studier eller vetenskapligt beprövade metoder.


Flickan på bilden har inget samband med denna sajt om autism

Loading

Kontakta oss