Det räcker inte med kärlek- en bok om ett barn med autism"Det räcker inte med kärlek" är en helt underbar bok skriven av Jenny Lexhed.
Om sorg, förtvivlan, galenskap, problem och lösningar, glädje, framsteg, kärlek och lycka. 

Jenny är mamma till ett barn som de misstänker har någon form av autism. Vi får följa henne i kampen för sitt barn, för att hitta en behandlingsform, för att hålla företaget, kärleken och familjen på fötter. 

Det finns många igenkännande situationer i boken som skänker tröst i att man inte är ensam i sin kamp för att ens barn med autism ska få samma chans till att lära sig, att utvecklas och ha ett berikande liv. 

Från bokens baksida: 

När Jenny och hennes man får sitt första barn Lucas lever de ett gott liv. De är gifta, har just köpt hus och företaget de har grundat tillsammans blomstrar. Men med sonens ankomst smyger sig en oro in i deras liv. Vad som börjar som en känsla blir alltmer till en övertygelse: Lucas är inte som andra barn. Allt tyder på att sonen har autism.

Vi får följa familjen, och framförallt Jenny, som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas gör henne allt mer desperat och till sitst tar historiern en ny dramatisk vändning: Jenny går in i en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen.

Här vidtar en annan resa- resan tillbaka till hennes starka, friska jag och tillbaka till Lucas som behöver henne så väl. 

Det räcker inte med kärlek är en sann och modig berättelse om sorg, men också om glädje och magiska stunder av lycka. 

Finns att köpa i pocketform hos Adlibris.

 

 

Flickan på bilden har inget samband med denna sajt om autism

Loading

Kontakta oss