Bok nr 2 i serien om de vita gifterna. Gluten och mjölk del 2- källan till moderna sjukdomar. Så påverkas du av maten.

Uppföljaren till Gluten och mjölk 1- har anlänt till BarnMedAutisms postlåda.
Ja egentligen anlände den redan i somras, men vi har inte hunnit skriva någon recension om den förrän nu. 

Författaren Michael Håkansson har forskat länge i hur våra "välfärdssjukdomar" blomstrat under de senare åren, och mycket står att hitta i den kost vi äter. 
Som vi redan skrev i recensionen av den förra boken Gluten och mjölk - källan till moderna sjukdomar hjälper dessa böcker oss att förstå varför det inte är så lämpligt att äta gluten och mjölk, om man har några av de sjukdomar som tas upp i boken. 

Recension Gluten och mjölk, del 2, källan till moderna sjukdomar

Bra skrivet, vetenskapligt förklarat utan att det är för svårförståeligt, fullspäckad med fakta på 286 sidor. 
Varför får man egentligen cancer, neurologiska sjukdomar eller tarmsjukdomar mycket oftare nu? Hur kan dessa sjukdomar kopplas till vilken kost du äter? Och vad är det som utlöser själva sjukdomen?

Boken köper du tex hos Adlibris ; Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten

Sanna Ehdin om böckerna i serien om de vita gifterna: Gluten och mjölk-källan till moderna sjukdomar

Hälsogurun Sanna Ehdin bloggar om böckerna om Gluten och mjölk, källan till moderna sjukdomar, och verkar tycka de är mycket läsvärda

 


Flickan på bilden har inget samband med denna sajt om autism

Loading

Kontakta oss