Just nu har vi stora problem med att besvara de mail som kommer in till redaktionen, så vi har istället fyllt ut de artiklar som det efterfrågas om med inbakade svar.
I den här bloggposten kommer vi också att besvara mail lite kort och brevsändaren är alltid anonym.

 

Vi har tyvärr inte möjlighet att ge rådgivning i enskilda fall. Vi är inga experter utan en helt vanlig familj som mår mkt bättre av att gå en mer naturlig väg. Vi har heller inte erfarenhet av alla de behandlingsmetoder/kosttillskott mm som det står om på hela hemsidan, utan vi delar med oss av allt det vi hittar på amerikanska sajter för att ni ska få ta del av det och själva fatta beslut om vilken väg som är rätt väg att gå för er. Det finns säkert 150 olika anledningar till att just ditt barn har vissa symtom och därför finns det också en uppsjö av saker som kan hjälpa till med symtomlindring osv, men vad just de rätta nycklarna är för just er, är svårt att säga något om. Som förälder har man alltid till syvende och sist det övergripande ansvaret för sitt barn. Rådgör alltid med expert innan ni fattar beslut.

Vet ni vilka läkare som skriver ut LDN i Sverige?

Svar: Nej, då vi inte själva använder oss av LDN. Vi vet inte hur de gör i Norge exempelvis där läkarna skriver ut LDN för annat bruk. Se dokumentärerna som vi länkat till och gör lite grävande journalistik så kanske ni kan få hjälp?
Prata med andra människor på olika forum för att ta del av hur de upplever LDN.

Blir alla autistiska barn bra av tryckkammarbehandling?

Svar: Nej. I vissa fall kan det förvärra symtom, detta tycks vara fallet om man har mycket candidaöverväxt i tarmarna. Detta kan bero på att Candidan dör av i för stor omsättning så att kroppen inte hinner med att detoxa allt.

Vissa föräldrar upplever att barnen fungerar bättre av behandlingen. Hur långvariga effekterna är vet vi heller inget om. Vi har själva inte erfarenhet av tryckkammarbehandling. Tryckkammarbehandling är ingen mirakelkur som trollar bort funktionshindret, detta att betänka innan man beger sig iväg utomlands för många långa dyk. Tänk också på att tryckkammarbehandling är en mycket noggrann och precis behandling, där den som sköter maskinerna måste vara oerhört professionell, så känner du minsta tveksamhet i mottagningens kvalite och erfarenhet - avstå.

Är det värt att köpa en mjuk tryckkammare att ha hemma?

Svar: Se svar ovan. Vi vet inte för vi har inte provat. Ge er ut i amerikanska föräldraforum där de diskuterar sånt här.

Vad heter den norska kliniken där småbarn får hjälp med alternativa behandlingar?

Svar: Vi skrev om norska Klinik for Alle i artikeln Vi får ju så bra hjälp här Vi missade helt enkelt att skriva ut kliniknamnet i vår artikel ( namnet fanns att läsa i ursprungsartikeln som vi hade länkat till). Vi har nu lagt till det i vår artikel också.

 

OBS! Notera att var och en är ansvarig för eventuella behandlingar man som förälder väljer att ge sina barn. Texter på denna hemsida är endast till för information.Syftet med hemsidan är att vi har hittat mycket information på utländska hemsidor och velat förmedla detta på svenska på ett lättillgängligt sätt.Texterna ska inte ses om en uppmuntran att göra specifika behandlingar, dietförändringar eller använda vissa läkemedel eller naturläkemedel.Skribenter på www.barnmedautism.se kan på inget sätt hållas ansvariga för dina beslut om ändrad behandling, kostförändringar eller intag av kosttillskott.Lita inte endast på det som skrivs här, utan kontrollera informationen själva samt konsultera en oberoende kvalificerad rådgivare som ni känner förtroende för.


Loading

Kontakta oss