Vill även tipsa er om homeopati, som en väg till tillfrisknande för barn med autism, allergier och tarmproblem. Vi läser överallt om att föräldrar ser stor skillnad hos sina barn.

Man kan aldrig veta om det fungerar, innan man provat.

I Sverige är gemene man väldigt skeptiska till homeopati och kräver studier och kliniska bevis för att metoden fungerar. I övriga Europa är skepticismen inte alls lika hög - såsom i Tyskland och Schweiz, där ser man det som ett komplement till den vanliga läkarvården och där är det många, många fler som använder sig av det och ingen höjer ett ögonbryn. 

Homeopati behandlar autistiska symtom

Homeopati sägs behandla själva grundorsaken. Det finns flera olika grenar inom homeopatin: klassisk, sekventiell och nu uppstickaren CEASE som inte funnits i så många år. 

Homeopaten Susanne Davidsson har skrivit boken AUTISM - Ett nytt hopp, där hon beskriver hur hon hjälpt sitt barn med autism att bli frisk från sina autistiska symtom. 

Homeopatin behandlar grundorsaken till autism. Kan man bli frisk från autism?

Tror du att ditt barn som har en autismdiagnos, egentligen inte har sin grund i en hjärna som inte fungerar sedan födseln, utan har sin grund i biologiska obalanser pga yttre faktorer såsom kost, vacciner, miljögifter i samklang med genetiska faktorer som gör ditt barn mer känsligt och som yttrar sig i autistiska symtom så finns all anledning att se över vad som kan behandla själva grundorsaken. 

Här beskriver homeopaten Sima Ash på engelska, vad CEASE är.

Homeopati kan vara en väg bland många många andra, att gå. 

Många utländska bloggare använder sig av följande homeopater med goda resultat: 
Vi kan tyvärr inte gå i god för varenda en av dessa, utan ber dig som förälder att undersöka detta själva. Vi har läst goda omdömen på flera bloggar, i olika utländska forum osv om dessa homeopater och därför ville vi också lyfta upp dessa speciellt.

Naturopathic doctor och homeopat Angelica Lemke

Grant Bentley homeopat, Australien

Alan Freestone  homeopat, England 

Sima Ash CEASE-terapeut

Michelle Voss Stephens , studerade till homeopat efter att hennes dotter utvecklade PANDAS.


Loading

Kontakta oss