Just nu har vi stora problem med att besvara de mail som kommer in till redaktionen, så vi har istället fyllt ut de artiklar som det efterfrågas om med inbakade svar.
I den här bloggposten kommer vi också att besvara mail lite kort och brevsändaren är alltid anonym.

Hittade en intressant artikel att skriva om när vi har tid över.
När Autism inte är Autism, utan symtom från en vitaminbrist.
Här i sökrutan kan du hitta annat vi skrivit om B12, B12-injektioner osv.

Vi är helt övertygade om att B12 är en viktig faktor i symtomen som uppkommer.
Läs artikeln på engelska här, tills vi har översatt den :)

Pediatric Vitamin B12 Deficiency: When Autism Isn't Autism -

Autismexplosionen - vad beror den på?

Direkt översatt från http://www.getresponse.com/archive/ourhealthnews/Autism-Explosion-Missing-Bacteria-Detox-Key-to-Wellness-12054824.html

I USA går den fortare än någonsin. År 2000 var 1 av 150 barn diagnostiserade med autism, idag är det 1 av 88.

Utah har den högsta autismfrekvensen med 1 av 57 pojkar. Utah är också en av de mest förorenade amerikanska städerna vad gäller kortvarig partikel pollution.

"Förgiftning är det enda som kan förklara ökningen av antalet autismfall "menar Dr Rodier, "Generna har inte "ändrats- miljöföroreningarna har blivit värre!"

En forskare menar att många ultraljud kan bidra till uppkomsten av autism.

Fritt översatt från Are Ultrasounds causing autism in babies? Page1 och Are Ultrasounds causing autism in babies? page 2

Kan ultraljud vara farligt?

Forskaren menar att många ultraljud eller ultraljud under kritiska veckor (då något specifikt händer i hjärnans utveckling) kan vara en bidragande faktor till att så många nu föds med autism.

Allt fler mammor använder ultraljud, dels för att de vill se sitt barn men också av medicinska orsaker, i takt med att ultraljudsapparaterna blir lättare och billigare, erbjuder allt fler mottagningar också denna apparatur. Ibland är inte de som handhaver ultraljuden tillräckligt kompetenta för att förstå och informera om eventuella risker med exponeringen.

Dr Natasha Campbell-McBride kommer till Sverige och föreläser om GAPS-dieten den 25 april 2014. Denna gång kommer hon till Ytterjärna utanför Stockholm.

Alla som är intresserade av den så kallade GAPS-dieten är nog intresserade av att veta att biljetterna endast kostar 60-120 kr/st.

För den som är intresserad av en längre kurs med Dr Natasha Campbell-McBride om GAPS hålls detta i Kulturhuset i Ytterjärna.

 

 

Loading

Kontakta oss